Evenementenhulpverlening

Wij hebben samen met onze partner een breed scala aan mogelijkheden om uw evenement op een veilige manier te laten verlopen. Denk aan bijvoorbeeld de inzet van gekwalificeerde evenementenzorgverleners die gespecialiseerd zijn op uw type evenement.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het verzorgen van professionele eerstehulpverlening bij concerten, feesten, sportevenementen, danceparty’s, besloten feesten etcetera . Wij beschikken over een enthousiast en professioneel team die voldaan aan de gestelde eisen conform de Veldnorm Evenementenzorg (VNEZ)

Bij alle evenementen waarbij voor u als organisator een vergunningsverplichting nodig heeft kunt u van ons verwachten dat wij met u meedenken.

Het complete team van hulpverleners, denk hierbij aan EHBO’ers, ALS-verpleegkundigen en/of artsen (en medisch specialisten) kunnen adequate beoordelingen en/of behandelingen bieden op ieder gewenst niveau.

Voorafgaand aan een evenement, inventariseren wij samen met u wat er aan hulpverlening nodig zou kunnen zijn op uw evenement, deze inventarisatie gebeurd conform de Handreiking Risico-inventarisatie Publieksevenementen vanuit de GHOR en/of gemeente. Met deze gegevens wordt een compleet draaiboek opgezet over de complete (medische) eerstehulpverlening op uw evenement, dit draaiboek kunt u vervolgens gebruiken bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de diensten van BOAZ Fire&Rescue neemt u dan contact op met ons via boaz.bhv@gmail.com of bel naar 06-18.330.220.