Brandwacht

Brandwachten zijn een belangrijk onderdeel van de veiligheidsketen voor bezoekers, artiesten en andere medewerkers van uw evenement. Verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden variërend van toezichthouden tijdens mogelijke risico’s, controle op de aanwezige preventieve middelen en indien noodzakelijk zijn ze repressief inzetbaar. Wij zullen u op een professionele manier ontzorgen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Bedrijfsfeesten

  • Evenementen

  • Onderhoud of uitval van uw brandmeldinstallatie,

  • Enz, enz

Onze brandwachten zijn alle rijks gediplomeerd en hebben ervaring in een repressieve rol binnen de overheidsbrandweer met diverse aanvullende specialismen.

Voorafgaand aan een evenement, inventariseren wij samen met u wat er aan brandwachten nodig zou kunnen zijn op uw evenement. Met deze gegevens wordt een compleet draaiboek opgezet over de complete brand-technische hulpverlening op uw evenement, dit draaiboek kunt u vervolgens gebruiken bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de diensten van BOAZ Fire&Rescue neemt u dan contact op met ons via boaz.bhv@gmail.com of bel naar 06-18.330.220.